Много прост и ефективен инструмент! Трябва да знаете повече за това! Магнезиевият

...
Много прост и ефективен инструмент! Трябва да знаете повече за това! Магнезиевият
Коментари Харесай

Ето как да направите магнезиева вода за подуване, загуба на тегло, болки в ставите, кръвообращение и много други!

Много елементарен и ефикасен инструмент! Трябва да знаете повече за това! Магнезиевият сулфат има доста лечебни изгоди, той е най-известен с това, че ни оказва помощ да отслабнем и да детоксикираме телата си, без да ни излага на риск.

Използва се и за облекчение на положението при разнообразни болести. Магнезиевият сулфат съдържа магнезиеви йони и сулфатни йони.

Около 60% от количеството магнезий в тялото ни е в костите и 26% в мускулите. Останалата част от магнезия се намира в меките тъкани и телесните течности.

Магнезият ни оказва помощ да укрепим костите и ставите си, също по този начин пречиства кръвта и защищава от инфаркт. Той задейства бъбреците да отстраняват пикочната киселина. С магнезий можете да коригирате минералния дисбаланс в тялото ни.

Ако сте на възраст над 40 години, тогава би трябвало по-внимателно да следите количеството употребяван магнезий. Спомага за вярното действие на всички органи и защищава от разнообразни болести.

Списък на свойствата, които има магнезиевият сулфат:

Разширява кръвоносните съдове Премахва крампи на краката Намалява високото кръвно налягане Нормализира сърдечния темп по време на аритмия Облекчава спазмите Действа успокояващо Има слабително действие Има холеретичен и диуретичен резултат

Освен това предотвратява отлагането на пикочна киселина в ставите и предотвратява развиването на подагра и артрит.

Под формата на прахуляк магнезиевият сулфат не се употребява през устата. Трябва да се разтвори във вода.

За пречистване на черния дроб и приемане на холеретичен резултат се предлага да разтворите 1 чаена лъжичка прахуляк в 150 ml вода. Вземете 20 ml от този разтвор 3 пъти дневно в продължение на седем дни след хранене.

За да отслабнете и да се отървете от запек, се предлага да употребявате тази рецепта:

съставки:

250 мл преварена вода 1 чаена лъжичка магнезиев сулфат (4-5 грама) 1 супена лъжица прясно изцеден лимонен сок 1 чаена лъжичка естествен мед

Разтворете една чаена лъжичка магнезиев сулфат в чаша топла вода. След това прибавете останалите съставки и разбъркайте.

Препоръчително е тази напитка да се приема един път седмично в продължение на два месеца след закуска или вечер 1 час преди лягане.
Ако имате съществени здравословни проблеми, целесъобразно е да се консултирате с доктор, преди да вземете каквото и да е обичайно лекарство.

Също по този начин се предлага да се вземат вани с магнезиев сулфат. Те оказват помощ за облекчение на отоци, задействат кръвообращението, форсират метаболизма и понижават целулита.

Препоръчва се такава баня да се прави вечер преди лягане за 15-20 минути 1-2 пъти седмично.

Напълнете ваната с топла вода и прибавете 1 чаша морска сол

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР